Worksome er en dansk platform, der giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste vikarer. Vi har markedets laveste fee på kun 4%. Derfor kan vi tiltrække de bedste vikarer

3 aktuelle eksempler på

Vikarer i Worksome

Hans

København K, Danmark

Journalist med baggrund som kommunikationschef,...

journalistik
kommunikation
Formidling
Skrivning
webtekster
artikler

Erfaring: 15 - 24 år

Communication manager, Journalist and contractor for a range of PR and marketing companies as well as private and public companies. Working for...

Gertrud

Odense C, Danmark

Social Medie konsulent

advertising on social media
digital and social campaigns
Advanced Analytics
facebook
Social Media
Digital Marketing

Erfaring: 10 - 14 år

Min primære styrke er at finde styrker og svagheder online i din virksomheds markedsføring. Jeg tester alt fra Google Buzz til Facebook og...

Kelvin

Fårevejle, Danmark

Komplet Digital Markedsføring

it projektledelse
Deployment
C# programmør
php
Wordpress
wordpress ekspert

Erfaring: 15 - 24 år

Jeg tager mig af jeres Digitale markedsføring. Alt fra Programmering af enkelte funktioner i jeres hjemmesides backend til koordinering af jeres...

Find flere vikarer

Få gratis adgang

Find jeres næste

Vikar på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante vikarer.

For alle vikarer

Uanset om jeres behov er Marketing, Kommunikation, Økonomi & regnskab, IT og data, Administration, HR & Rekruttering - kan Worksome hjælpe jer.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

I finder selv jeres vikarer og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Find Danmarks dygtigste freelance vikarer

Worksome er en digital platform som giver dig lynhurtig adgang til vikarer som imødekommer lige netop jeres behov. Uanset hvilken vikar stilling I ønsker besat i jeres virksomhed sørger Worksome for, at finde den rette vikar. Vi tilbyder vikar løsninger indenfor alle brancher og har hjulpet hundredevis af danske virksomheder.

Den oppustelige organisation

Worksome står klar til at hjælpe din virksomhed når I har brug for særlig assistance eller er udfordret pga. manglende arbejdskraft. Fordelen ved brug af vikariat er, at virksomheder fortsat kan drive forretning i bedste velgående under svære tider pga. underbemanding ved bl.a. ferie perioder, barsel, sygdom eller i tilfældige af spidsbelastninger. På den måde sikre Worksome, at enhver organisation nemt kan have adgang til kompetencestærke vikarer og hele tiden have fuld arbejdskapacitet uden at luften sives ud af ballonen. Derudover arbejder vores freelance vikarer som selvstændige og tilbyder således virksomheder en mere fleksibel og alsidig arbejdskraft i forhold til faste vikar stillinger som hyres gennem et vikarbureau.

Den effektive vej til den rette vikar

På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedet laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring. Vores vikarer vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparente forretningsmodel. Modsat de traditionelle vikarbureauer er Worksome en digital platform som tillader vikarer selv at være herre over deres karriere og de job de påtager sig.

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende base af højt kvalificerede og fleksible vikarer på ingen tid. Med Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af vikarer i et nemt og overskueligt interface. Worksome giver dig maksimalt overblik over de talenter som er til rådighed i nærheden af dig, og giver dig mulighed for nemt at navigere på tværs af IT-kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Hvordan finder du vikarer i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled og får udenom vikarbureauer som en nødvendig ressource . Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde  virksomheder en smartere måde at finde præcis de vikarer som de står og mangler. De fleste vikarer på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlige, halvårlige eller årlige aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekruttering af vikarer på markedet

På Worksome tager det i gennemsnit kun 5 dage at finde en dygtig vikar. Det går altså lynhurtigt fra et job publiceres, til der er indgået kontrakt med den rette vikar. Så snart vikar ansættelser tager for lang tid forsinkes kritiske projekter og sænker virksomheds vækst. På Worksome løser vi denne udfordring ved hurtigt at sikre det bedste match mellem virksomhed og vikar. Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible vikarer, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt.

 

________________________________________________________________________________________

Er du selv en kompetencestærk vikar?

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste vikarer samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige vikarer og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for vikariat ved at indgå konkurrencedygtig samarbejde med virksomheder, som står og har brug for ekstra og særlig dygtig arbjedskraft her og nu.

Få din næste vikaransættelse gennem Worksome

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere som vikar . Som freelance vikar gennem Worksome undgår du, at være ansat og styret af et vikarbureau, men derimod er du selv herre over hvilke vikar job du påtager dig ansvaret for. Du udlejer derved selv din arbejdskraft til virksomheder, der står og mangler en afløser med netop dine særlige kompetencer.

I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig vikar-profil, som mathcer din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et  vikarbureau. For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4%. Vi tager hånd om dig og mathcer dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine særlige kompetencer.

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?