Worksome er et dansk vikarbureau bygget på en digital platform, som sikrer dig den rigtige vikar hver gang. Worksome giver virksomheder mulighed for at finde og hyre Danmarks dygtigste Vikarer. Få gratis adgang i dag og lad os hjælpe dig med at finde en dygtig vikar på 24 timer.

3 aktuelle eksempler på

Vikarer i Worksome

Jeff

Birkerød, Danmark

Senior Marketing Consultant | Online Marketing, SEO, SEM,...

seo
facebook annoncering
Wordpress
wordpress ekspert
linkedin
LinkedIn annoncering

Erfaring: 5 - 9 år

Jeg har en stærk digital profil og kan hjælpe med at lægge din digitale marketingplan. Jeg varetager ligeledes opgaver som WordPress-hjemmesider,...

Philip

København K, Danmark

Senior Digital Business Developer

php
mysql
html5
javascript
seo
google analytics

Erfaring: 10 - 14 år

Years as digital business development director and partner in a 150 people digital agency based in Copenhagen. I've got 14 years experience as...

Hans

København K, Danmark

Journalist med baggrund som kommunikationschef,...

seo
Marketing
ledelse
Projektledelse
kommunikation
Nyhedsbreve

Erfaring: 15 - 24 år

Communication manager, Journalist and contractor for a range of PR and marketing companies as well as private and public companies. Working for...

Find flere Vikarer

Få gratis adgang

Vores Kunder

Sådan bruger andre virksomheder platformen

Læs hvordan Worksomes freelancere og konsulenter har hjulpet danske virksomheder.

"Worksome-platformen fungerer rigtig godt med hensyn til prissætning af opgaver og kommunikation"

"Med Worksome fik vi den rigtige specialist til opgaven inden for 2 timer."

"Vi bruger bl.a. Worksome til at finde dygtige tekstforfattere"

"Worksome var hurtigere end de alternativer, vi normalt bruger"

Christian Møller

Digital Entrepreneur at The Ramp (Danfoss), The Ramp (Danfoss)

Har brugt Worksome til

App udviklingiOS & Android prototype

Gennem Worksome hentede vi arbejdskraft til udvikling af prototype på under 24 timer. Vi skulle have udviklet en prototype af en app til køleinstallatører i Danfoss, som skulle fungere på både IOS og Android-styresystemer.

Se casen

Mathias Støve Larsen

Marketingchef, Realmæglerne, Realmæglerne

Har brugt Worksome til

Grafisk Design

Med Worksome fik vi den rigtige specialist til opgaven inden for 2 timer. Det gjorde det nemt, hurtigt og effektivt at finde den rigtige til jobbet.

Se casen

Ulf Bach-Vedel

Digital Project Manager, Dansk Supermarked Group

Har brugt Worksome til

TekstforfattereSocial Media Content

3-4 timer efter vi havde postet jobbet på Worksome, havde vi fundet de relevante kandidater og var i gang! På Worksome slipper vi for besværet med at oprette en ny leverandører, hver gang vi bruger en ny freelancer.

Se casen

Sture Freudenreich

Director og leder af NORDENs IT-afdeling, D/S Norden

Har brugt Worksome til

IT Project ManagementProjektkoordinering

Worksome var en ny måde for os at rekruttere på, men det viste sig at være mere smertefrit og hurtigere end de alternativer, vi normalt bruger.

Se casen

"Med denne platform kan virksomheders rekruttering gøres smartere, så virksomheder og freelancere kan mødes hurtigt"

Tommy Ahlers, Børsen, April 2018

Worksome – Danmarks største digitale vikarbureau

Står din virksomhed og mangler en erfaren Vikar ? Worksome hjælper dig med at hyre den bedste Vikar med de stærkeste kompetencer.

Du vil få adgang til en stor pulje Vikarer med mange forskellige kompetencer og fælles for dem alle er, at de er i stand til at gennemføre forskelligartede og løsningskrævende projekter.

Fremtidens vikarbureau

Tidligere har de fleste Vikarer været fastansat hos den samme arbejdsgiver i længere perioder, men i de senere år viser sig en klar tendens til, at flere Vikarer tilbyder deres ekspertise som freelance Vikarer. Alle Vikar er fleksible og flytter med projekterne rundt i Danmark og påtager sig kvalificeret arbejde for mange forskellige virksomheder.

Transparent søgning efter højtkvalificerede Vikarer

Worksome er en digital platform som giver dig adgang til Vikarer med mange års erfaring og nutidige kompetencer. Vores Vikarer er nøje udvalgt og er eksperter inden for deres fagområder. En transparent og tillidsfuld forretningsmodel danner grundlag for Worksome’s forretningskoncept, hvor gennemsigtighed og åbenhed er af høj værdi. Modsat de traditionelle vikarbureauer er Worksome en digital platform som bygger på troværdig og højtkvalificeret arbejdsstyrke. Vi kun tager 4 % i administrationsfee og det betyder at Worksome tilbyder det laveste administrationsfee på markedet!

Adgang til selvstændige Vikarer

Worksome udfordrer den traditionelle måde at skaffe Vikarer. Din virksomhed får direkte adgang til en hurtigt voksende talentmasse af folk som vælger karrieren som selvstændige Vikarer. Worksome’s teknologi sikrer, at du får adgang til en stor pulje af Vikarer i et nemt og overskueligt interface. Platformen giver dig overblik over samtlige Vikar og deres individuelle kompetencer. Du får derudover mulighed for nemt at navigere på tværs af kompetencer, lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

_______________________________________________________________________________________

Er du selv en erfaren Vikar?

Worksome giver dig muligheden for, at være med på rejsen mod fremtidens fleksible arbejdsmarked. Som erfaren Vikar får du mulighed for, at blive freelance Vikar og derved få adgang til vekslende arbejdsopgaver som værende en bærende del af flere bygningsprojekter. Du bliver en del af et voksende netværk af dygtige freelance Vikarer samt andre freelancere og specialister. Worksome gør en stor indsats for at hjælpe dig med at få opbygget en troværdig Vikar profil som tydeliggør dine kompetencer og din markedsværdi. Tilmeld dig med det samme og bliv en del af fremtidens troværdige og effektive måde at rekruttere de stærkeste Vikarer i Danmark.

 

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?