Worksome er Danmarks største platform for professionelle freelance website udviklere. Opret en gratis profil og beskriv dit projekt, så matcher vi i gennemsnit 5 udvalgte freelance website udviklere indenfor 24 timer, og du vælger den bedste.

3 aktuelle eksempler på

Freelance website udviklere i Worksome

Ulrich

Årslev, Danmark

Experienced Umbraco developer

umbraco
asp.net c#
Microsoft SQL
Administrative web applications
Angular
css

Erfaring: 15 - 24 år

Med mere end 11 års erfaring med umbraco (8 år som selvstændig) kender jeg hver en krog af CMS'et... alt fra komplekse custom datatyper til...

Emil

Aarhus V, Danmark

Datalog, specialist i software-udvikling

Infrastruktur
Data mining
Cloud
javascript
Wordpress
C#

Erfaring: 1 - 4 år

Jeg har altid været passioneret omkring computere, så mit valg af studie faldt naturligt på datalogi efter gymnasiet. Jeg har i dag en...

Peter

Brønshøj, Danmark

Web udvikler med speciale i WordPress, WooCommerce,...

Grafisk design
webdesign
Wordpress
cms
seo
layout

Erfaring: 15 - 24 år

Jeg er WordPress specialist med ekspert kompetencer i webdesign og grafisk design, HTML, CSS, SEO, Adobe CS og copywriting. Jeg overholder...

Find flere freelance website udviklere

Få gratis adgang

Find jeres næste

Freelance website udvikler på Worksome

Virksomheder hyrer i stigende grad deres ressourcer på projekt- og freelancebasis. Worksome fjerner de dyre mellemled, og giver jer direkte kontakt med relevante website udviklere.

For alle freelance website udviklere

Uanset om jeres behov er Website udvikling, Programmering, Webintegration, Back- og frontend programmering, Website optimering - kan Worksome hjælpe jer.

Højt fagligt niveau

Vælg jeres favorit-profil ud fra erfaring, kompetencer og anmeldelser i Worksome.

Få hurtigt svar

I finder selv jeres website udviklere og starter en dialog øjeblikkeligt.

Mindstepris på 5.000

Kun for jobs og opgaver på mindst 5.000 kr. så vi sikrer høj kvalitet.

Brug for hjælp?

Ring eller skriv til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang.

Find Danmarks dygtigste website udviklere

Worksome er en digital platform som giver lynhurtig adgang til freelance website udviklere med talent for at udvikle og programmere mange forskellige slags hjemmesider.  Derudover tilbyder vores website udviklere at løse forskelligartede opgaver lige fra avanceret kodning af tung backend til udvikling af frontend design.

Med hjælp fra en freelance website udvikler kan du optimere digital synlighed samt skabe et forbedret proffesionelt indtryk af din virksomhed. Hver enkelt website udvikler  har særlige kompetenceområder og fælles for alle freelance website udviklere er, at de er ambitiøse og professionelle.

Den effektive vej til den rette website udvikler

På Worksome modtager du i gennemsnit 5 kvalificerede jobtilbud inden for 24 timer med markedets laveste fee. Profilerne har nutidige spidskompetencer og dokumenteret brancheerfaring.  Vores freelance website udviklere har en lang række erfaring bag sig og vælger en karriere gennem Worksome pg.a. en nyskabende og transparent forretningsmodel. Modsat de traditionelle rekrutteringsløsninger er Worksome en digital platform som bygger på åbenhed og transparens.

Worksome giver dig direkte adgang til en hurtigt voksende platform med højt kvalificerede og fleksible freelance website udviklere. Med hjælp af Worksome’s teknologi  sikrer du, at få adgang til en stor pulje af freelance website udviklere i et nemt og overskueligt interface. Du får overblik over de talenter som har de rette kompetencer til at gennemføre jobbet for din virksomhed, og du får mulighed for nemt at navigere på tværs af lokation, erfaringsniveau, timepriser og ratings.

Hvordan finder du freelance website udviklere i dag?

Worksome fjerner de dyre mellemled. Med et fee på kun 4% er Worksome suverænt markedsleder på pris. Samtidig sikrer Worksome kvaliteten ved hjælp af grundige screeningprocesser og ratingsystemer. Via platformen kan Worksome tilbyde virksomheder en smartere måde at finde dygtige website udvikler som matcher deres behov. De fleste freelance website udviklere på Worksome fakturerer på timebasis, men du kan også lave månedlig aftaler alt efter hvor tungt et projekt du skal bruge kompetencer til.

Den hurtigste rekruttering på markedet

På Worksome går det lynhurtigt fra når du som virksomhed publicerer et job, til der er indgået kontrakt med den rette website udvikler. Dette forhindrer, at projekter bliver forsinkede pga. manglende adgang til talenter inden for webudvikling. Derudover sikre Worksome, at du har adgang til en konstant voksende talentmasse af fleksible freelance website udviklere, som ønsker at arbejde freelance- og projektbaseret, og som er vant til at skabe konkurrencestærk værdi lynhurtigt.

___________________________________________________________________________

Er du selv en kompetencestærk website udvikler?

Hvis du som website udvikler mangler udfordring i hverdagen og søger en alsidige og fleksibel arbejdsplads så vil vi med glæde byde dig velkommen og have dig med ombord i Worksome. Du vil få muligheden for at tjene gode penge på dine kompetencer inden for webudvikling og samtidig blive en ny stærk website udvikler ombord på Worksome platformen.

Tilmeld dig nemt og hurtigt på Worksome i dag og bliv en del af fremtidens fleksible arbejdsmarked. Worksome åbner dørene og byder dig velkommen til et voksende netværk med de stærkeste freelance website udviklere samt andre freelancere og specialister i Danmark. Vi vil med glæde favne alle dygtige freelance website udviklere og have enhver med ombord på platformen. Sammen skaber vi bedre vilkår for freelance website udviklere.

Start din freelance karrierre som website udvikler på Worksome!

Worksome er for dig der ønsker at være i førersædet hvad angår din egen karriere inden for IT branchen. I samarbejde med teamet hos Worksome vil du få opbygget en troværdig freelance website udvikler profil, som matcher din markedsværdi med dine kompetencer. Du får mulighed for en god indtjening og undgår at betale mange penge til et konsulenthus! For at udbyde den laveste administrationsfee på markedet, tager Worksome blot et mindre administrationsfee på 4% af den samlede lønindtægt. Vi tager hånd om dig og matcher dig med de helt rette virksomheder, som har brug for dine kompetencer som erfaren website udvikler.

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?