Worksomes vision


Hvad er Worksome?

Worksome forbinder dem, der vil arbejde med det, de er bedst til, med virksomheder, der vil have adgang til fleksibel og højt specialiseret arbejdskraft for at løse komplekse opgaver og forretningskritiske projekter. Vi er en platform, som sætter strøm til rekrutteringsprocesser ved at matche talent og kompetencer med virksomheders behov og efterspørgsel her og nu, så de kan accelerere forretningen.

Vi screener og samler de bedste inden for alle de videnstunge fag, og det er nemt og gratis at lave et jobopslag. Herefter matcher vores algoritme indenfor 24 timer de bedst egnede til projektet blandt flere tusinde profiler, hvorefter virksomheden vælger deres favorit. Senest 5 dage senere har virksomheden adgang til præcis den ressource, den skal bruge. Og vores gensidige rating-system sikrer høj kvalitet til hver en tid for både specialist og virksomhed.

Worksomes digitaliserede rekrutteringsproces leverer projektbaserede ansættelser smartere, hurtigere og billigere end traditionelle analoge rekrutteringsløsninger. Og vi er en alt-i-en-løsning, der sørger for, at formalia, kontrakt og faktura er på plads, så virksomhed og specialist kan koncentrere sig om at løse den konkrete opgave.

Vi er Danmarks største platform for lokale konsulenter og specialister.

 

Hvorfor har vi stiftet Worksome?

Vi har stiftet Worksome for at skabe den bærende platform for virksomheders agile rekruttering af fleksibel arbejdskraft.

En af hovedudfordringerne for virksomheder i dag er, at de ikke kan finde de rigtige kompetencer til deres forretningskritiske projekter.

Det løser Worksome ved at tilbyde virksomheder adgang til højt kvalificeret fleksibel arbejdskraft. På den måde kan virksomheder skalere op og ned efter behov. Det gør dem ikke bare mere omstillingsparate, men også mere konkurrencedygtige.

Hvorfor?

Fordi arbejdsmarkedet bevæger sig i retning af, at flere og flere vælger at arbejde selvstændigt, og samtidig bliver ansættelser kortere og mere projektbaserede. Derfor handler rekruttering ikke længere om ejerskab af medarbejdere, men om adgang til deres spidskompetencer.

Worksomes vision er at skabe et frit og meningsfuldt arbejdsliv hele livet igennem. Vi vil bidrage til at skabe et arbejdsmarked, der passer til den måde flere af os ønsker at arbejde på: Frit, fleksibelt og fair betalt under gode vilkår fyldt med spændende opgaver.

Derfor har vi skabt en platform, der passer til det nye, moderne og agile arbejdsmarked. Til gavn for både virksomheder og specialister.

 

CSR i Worksome

Opret gratis jobopslag og få 5 bud på 24 timer. *

Det tager kun 5 minutter at komme i gang!

Opret gratis jobopslag Er du freelancer?